کارگاه آموزشی با برگزاری شرکت اروم پارسای پاسارگاد همکار سازمان ملی استاندارد

عوامل موثردرنگهداری،انبارش و کیفیت محصولات باغی

آفات و بیماری های گیاهی در دوره قبل از برداشت

کنترل عوارض پاتولوژیکی

تکنولوژی صحیح برداشت

فیزیولوژیکی پس از برداشت

تیمارهای غیر شیمیایی و استفاده از ترکیبات طبیعی برای کنترل ضایعات

تاثیر باقیمانده سموم برمحصولات کشاورزی با رویکرد صادراتی

عملیات پیش سرمادهی

تکنولوژی بسته بندی ( انواع سیستم های بسته بندی نوین )

تکنولوژی انبارداری ( کلیه عملیات طی انبارداری ) وحمل ونقل صحیح

جهت هماهنگی برای ثبت نام و حضور در دوره با شماره تلفن های زیرتماس بگیرید

شماره تماس شرکت : 04432233314-04432224089- 04432240808- 09146212026- 09146212024 – 09145407563

آدرس شرکت : خیابان راهنمایی بالاترازکوی 18 پلاک 164 شرکت اروم پارسای پاسارگاد