دیپلم فنی حرفه ای | دیپلم رسمی آموزش و پرورش

آموزشگاه پاسارگاد ارائه دهنده ی مدرک دیپلم، بصورت رسمی و معتبر از سازمان فنی حرفه ای و آموزش و پرورش در رشته های: گردشگری، مدیریت خانواده، گرافیک رایانه، نقشه کشی ساختمان، حسابداری و…..

دریافت مدرک دیپلم فنی حرفه ای:

دیپلم فنی حرفه ای چیست؟ دیپلم فنی حرفه ای مدرکی رسمی و معتبر است که توسط سازمان آموزش و پرورش بعد از اتمام دوره تحصیلی به فرد اعطا می گردد. در صورتی که برای استخدام، ارتقا شغلی، مهاجرت و گرفتن جواز کسب به مدرک دیپلم با استعلام قانونی از آموزش پرورش نیاز دارید و یا جزو آن دسته از افرادی هستید که دیپلم مجدد نظام جدید احتیاج دارید، دیپلم ردی هستید یا ترک تحصیل کردید تا پایان این مطلب با ما همراه باشید. برای نحوه دریافت دیپلم رسمی از آموزش و پرورش، و دریافت مشاوره تحصیلی رایگان تا پایان این مطلب همراه ما باشید.

در این مطلب سعی می کنیم راه های دریافت مدرک دیپلم از آموزش و پرورش را به شما توضیح دهیم. انواع دیپلم درسی به چهار شاخه اصلی تقسیم می شوند.

  1. شاخه نظری شامل: رشته ریاضی فیزیک، رشته علوم تجربی، رشته علوم انسانی و رشته علوم و معارف اسلامی 
  2. شاخه فنی حرفه ای شامل: هنر، مدیریت و خدمات، صنعت و کشاورزی
  3. شاخه کاردانش شامل: هنر، کشاورزی، خدمات و صنعت
  4. شاخه علوم و معارف اسلامی.

مدرک سیکل چیست؟ دانش آموزان بعد از اتمام دوره تحصیلی راهنمایی موفق به اخذ مدرک سیکل می شوند که یک رتبه از مدرک دیپلم پایین تر است و افرادی که زیر سیکل هستند، ابتدا باید مدرک سیکل خود را دریافت کرده و سپس برای “دیپلم” اقدام کنند

دیپلم نظام قدیم و جدید چیست؟

دیپلم نظام قدیم (4-3-5) چیست: دیپلم نظام قدیم 11 سال است. در نظام قدیم آموزشی دانش آموزان بعد از گذراندن 5 سال آموزش ابتدایی و 3 سال دوره راهنمایی، به دوره متوسطه وارد می شدند و برای دریافت دیپلم باید حداقل 96 واحد درسی را دریافت می کردند. چنانچه موفق به گذراندن این تعداد واحد نشوند دیپلم ردی تلقی شده و می توانند با ثبت نام در مدارس بزرگسالان و يا آموزش از راه دور، دروس باقي مانده را سپري کنند

دیپلم نظام جدید (3-3-6) چیست: دیپلم نظام جدید 12 ساله است. در نظام جدید آموزشی، دانش آموزان بعد از اتمام پايه پنجم ابتدايي به جاي ورود به کلاس اول راهنمايي، در کلاس ششم ابتدايي تحصیل می کنند. بعد از طی کردن این 6 سال، دوره متوسطه به دو بخش، متوسطه اول یعنی (پایه تحصیلی هفتم، هشتم، نهم) و متوسطه دوم یعنی (پایه تحصیلی دهم، یازدهم، دوازدهم) تقسیم می شود و در نتیجه دانش آموزان در طی 12 سال کامل مدرک دیپلم نظام جدید خود را دریافت می کنند. برای گرفتن دیپلم چند واحد باید پاس کرد؟ دیپلم نظام جدید 105 واحد درسی است و برای دریافت مدرک دیپلم باید این تعداد واحد را بگذرانید

تطبیق دیپلم نظام قدیم به جدید:

متقاضیان برای تطبیق دیپلم نظام قدیم به جدید می توانند به اداره آموزش و پرورش منطقه محل سکونت خود مراجعه کنند و درخواست تطبیق مدرک تحصیلی بدهند، اداره آموزش و پرورش پس از بررسی مدرک تحصیلی داوطلبان، ظرف مدت کوتاهی، تطبیق کارنامه نظام قدیم را برای شما انجام می دهد 

فنی حرفه ای یا کاردانش: 

دانش آموزانی که به دلایل مختلف امکان ادامه تحصیل در مدارس روزانه را ندارند، می توانند در مدرسه بزرگسالان ثبت نام کرده و به صورت غیر حضوری در مراکز آموزش از راه دور ادامه تحصیل دهند. دیپلم فنی حرفه ای بهترین راه برای دریافت دیپلم رسمی آموزش و پرورش، در کوتاه ترین زمان است. با ثبت نام در آموزشگاه فنی حرفه ای علم پرور می توانید مدرک دیپلم فنی حرفه ای خود را در یکی از رشته های: گردشگری، گرافیک رایانه،، حسابداری،  نقشه کشی ساختمان و مدیریت خانواده دریافت نمایید.

همان طور که راجع به سوال، اول مرغ بوده یا تخم مرغ، بحث های زیادی وجود دارد می توان ساعت ها درباره اینکه دیپلم چیست، نحوه دریافت مدرک دیپلم، دیپلم فنی حرفه ای بهتره یا دیپلم کاردانش بحث و گفتگو کرد. برای هر فردی که تصمیم دارد مدرک دیپلم بگیرد، انتخاب بهترین رشته ی تحصیلی می تواند کمی نگران کننده و دلهره آور باشد.

دریافت مدرک تحصیلی دیپلم با شرایط فعلی کشور و پیشرفت تحصیلی جامعه امری ضروری و لازم است. در صورتی که تا این لحظه موفق به دریافت مدرک دیپلم نشده اید و یا اینکه قصد دارید دیپلم مجدد (دیپلم جدید) خود را کسب کنید به شما توصیه می کنیم مدرک دیپلم فنی حرفه ای (نظام جدید) خود را هرچه سریع تر دریافت کنید، زیرا قوانین آموزش و پرورش تقریبا هر سال در حال تغییر است، به همین علت امکان دارد از ادامه تحصیل جا بمانید.

گرفتن مدرک دیپلم از آموزش و پرورش

آموزشگاه پاسارگاد بعنوان یکی از شعبه های رسمی سازمان فنی حرفه ای درارومیه به کارآموزان متقاضی دریافت مدرک دیپلم از جمله: دیپلم ردی های نظام قدیم، دانش آموزان ترک تحصیل کرده، متقاضیان اخذ مدرک دیپلم نظام جدید و یا برای دریافت دیپلم مجدد پیشنهاد می دهد از میان انواع رشته های بدون کنکور فنی حرفه ای همچون:  دیپلم حسابداری، دیپلم گرافیک، دیپلم نقشه کشی ساختمان، دیپلم گردشگری و دیپلم مدیریت خانواده

راحت ترین رشته کاردانش برای دیپلم: رشته تحصیلی گردشگری  برای آقایان و رشته تحصیلی گردشگری، گرافیک یا مدیریت خانواده برای خانم ها از مابقی رشته ها برای دریافت مدرک دیپلم از آموزش و پرورش آسان تر است. توجه نمایید در دیپلم نظام جدید تطبیق رشته وجود ندارد، به این معنی که لازم نیست حتما همان رشته ی تحصیلی دیپلم را در دانشگاه ادامه بدهید و شما می توانید رشته های دیگر را در دانشگاه انتخاب نمایید.

چگونه دیپلم فنی حرفه ای بگیریم:

متقاضیان دریافت مدرک دیپلم علاوه بر گذراندن دروس مهارتی کاردانش در یکی از آموزشگاه های فنی حرفه ای ارومیه، برای گذراندن دروس عمومی نیز باید در یکی از مدارس دولتی، غیر دولتی و یا مدارس آموزش از راه دور (بزرگسالان) جهت گرفتن مدرک دیپلم نظام جدید از آموزش و پرورش ثبت نام نمایند، ما سعی می کنیم بهترین مدرسه ارومیه را برای گذراندن دروس عمومی جهت دریافت مدرک دیپلم به شما معرفی کنیم. در صورتی که شاغل هستید و شرایط حضور در کلاس ها را ندارید می توانید از دیپلم غیر حضوری استفاده کنید به این صورت که پس از ثبت نام با دریافت جزوه و فیلم های آموزشی فقط در آزمون های سازمان فنی حرفه ای شرکت کنید.

نحوه دریافت مدرک دیپلم و سیکل :

در صورتی که مدرک سیکل ندارید، برای اخذ مدرک سیکل در تهران به اداره آموزش و پرورش منطقه خود مراجعه کرده و بعد از ارائه مدارک لازم در آزمون های اموزش و پرورش شرکت کنید. چنانچه مدرک سیکل دارید ولی نتوانستید مدرک دیپلم خود را بگیرید، می توانید با توجه به تعداد واحد گذرانده در مدرسه دروس باقیمانده را اخذ نمایید. ولی افرادی که قصد گرفتن دیپلم مجدد (دیپلم جدید) را دارند، تنها کافیست یک مهارت جدید بگذرانند و دروس عمومی آنها از مدرک قبلی تطبیق داده میشود.

برای کوتاه تر شدن مدت زمان گرفتن مدرک دیپلم از آموزش و پرورش می توانید همزمان با گذراندن واحد های تخصصی در آموزشگاه فنی حرفه ای علم پرور، در مدارس بزرگسالان هم جهت گذراندن واحد های عمومی نیز ثبت نام کنید. پس از کسب مدرک دیپلم فنی حرفه ای (نظام جدید) می توانید بدون گذراندن دوره پیش دانشگاهی، در کنکور شرکت کرده و در دانشگاه های آزاد، پیام نور و علمی کاربردی ادامه تحصیل بدهید.

ادامه تحصیل برای گرفتن دیپلم: قیمت دیپلم فنی حرفه ای به عوامل زیادی از جمله رشته انتخابی و تعداد دروس عمومی باقیمانده افراد دارد. در مورد تفاوت دیپلم بزرگسالان با روزانه باید بگوییم که بصورت کلی هیچگونه تفاوتی با یکدیگر ندارد. ادامه تحصیل بعد از دیپلم فنی حرفه ای محدودیتی برای شما ایجاد نمی کند و تمام رشته ها و دانشگاه ها را می توانید انتخاب نمایید

نحوه دریافت مدرک فنی حرفه ای :

مدرک فنی حرفه ای جزو تنها مدرکی است که در سراسر کشور معتبر بوده و در سطح بین المللی می توانید از مزایای آن بهره مند شوید، بنابراین دریافت این مدرک می تواند تاثیر زیادی در پیدا کردن شغل مناسب برای هر فرد داشته باشد. کارت مهارت فنی حرفه ای پس از گذراندن دوره آموزشی و کسب نمره قبولی در آزمون های کتبی و عملی برای شما صادر می شود. در کل شما با دریافت گواهینامه فنی و حرفه ای علاوه بر استفاده در مدرک تحصیلی دیپلم می توانید از آن برای جذب سریع تر در بازار کار داخل و خارج استفاده نمایید

دوره فروشندگی گیاهان دارویی

دوره فروشندگی گیاهان دارویی


فروشنده گیاهان دارویی شغلی است از گروه گیاهان دارویی و داروهای گیاهی این شغل وظایفی از قبیل شناسایی وجمع آوری گیاهان دارویی ،خشک کردن و انبار کردن و بررسی مواد موثره موجود در آن ها و همچنین بسته بندی و فروش گیاهان دارویی را در بردارد و این شغل با مشاغلی همچون پرورش دهنده گیاهان دارویی ،کاربر اسانس ها گیاهی،کاربرگیاهان دارویی و انبار دار محصولات کشاورزی در ارتباط است.فروشندگان گياهان دارويي شغلي است كه بتوان از عهده شناسايي يا جمع آوري گياهان دارويي ،خشک كردن،نگهداري و انبار ،بررسي مواد موثره گياهان دارويي و بسته بندي و فروش گياهان دارويي به صورت بسته بندي برآيد.

سرفصل دوره فروشندگی گیاهان دارویی:

طبقه بندی کردن و جمع آوری گیاهان دارویی

خشک کردن گیاهان دارویی

 تجزیه و تحلیل گیاهان دارویی و تهیه مواد اولیه داروهای گیاهی از آن

انبارداری و نگهداری گیاهان دارویی

بسته بندی گیاهان دارویی

بررسی و تشخیص تقلب در موارد دارویی خام گیاهی

بکارگیری اصول رفتار حرفه ای و برخورد مناسب با مشتری

تجزیه و تحلیل تیره های مختلف گیاهان دارویی و مهمترین -گیاهان منطقه و جهان  مانند نعنا، بادرنجبویه، مریم گلری،دم شیر،آویشن، اسطوخودوس، رزماری ،پنج انگشت،مرزه، ریحران،مرزنجوش، زوفا، گزنه سفید ، رازیانه، زنیان، انیسون، گلپر،کاسنی، بادرشبو، جعفری،گل همیشه بهار، افسنطین، خارمریم،بومادران، جنتیانا، مامیران، جینکو،گزنه،کدو تخم کاغذی، رازک،جینسنگ، ژینکو، سداب ،بولاغ اوتی،سرخ ولیک، بنفشه معطر،به لیمو، آلوئه ورا ، شاهتره،سنبل الطیب،سیر و …

مواد موثره و خواص درمانی :

شکل دارویی

روش و مقدار مصرف

مضرات و موارد منع مصرف

تداخلات دارویی

طبیعت گیاه دارویی

درجات دارو

مصلحات

شرایط فساد و تاریخ انقضاء گیاهان دارویی

انواع داروهای تولیدی از گیاهان دارویی در کشور

توانایی بدست آمده پس از گذراندن دوره:

می توانید خواص بیش از 70 نوع گیاه را یاد بگیرید.

می توانید براحتی در عطاری ها و مراکز فروش گیاهان داروئی مشغول به فعالیت شوید.

می توانید جواز کسب عطاری را با مدرک این دوره دریافت نمایید.

آشنایی با کاربرد گیاهان دارویی برای بیماری های مختلف.

اصول فروش و مشاوره گیاهان دارویی را یاد بگیرید.

این دوره مناسب چه کسانی است؟

  • علاقه‌مندان به طب سنتی و گیاهان دارویی
  • افرادی که به دنبال درمان‌های طبیعی و بدون عوارض جانبی هستند
  • کسانی که تمایل به راه‌اندازی کسب‌وکارهای مرتبط با گیاهان دارویی دارند
  • افرادی که قصد دارند دانش خود را در زمینه داروسازی سنتی گسترش دهند

با شرکت در این دوره، شما نه تنها به دانش گسترده‌ای در مورد گیاهان دارویی دست خواهید یافت، بلکه قادر خواهید بود تا از این دانش در زندگی روزمره خود برای درمان و پیشگیری از بیماری‌ها استفاده کنید.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام در دوره با آموزشگاه پاسارگاد تماس حاصل فرمایید. ما منتظر شما هستیم تا با هم سفری به دنیای شگفت‌انگیز گیاهان دارویی داشته باشیم.

04432224089-09146212026

ارومیه: خیابان راهنمایی بالاتر از کوی 18 پلاک 164

دوره ICDL

در دنیای امروزی که سرعت رشد ابزار و تجهیزات کامپیوتری لحظه‌ای شده است، فراگیری علم کامپیوتری بخشی از ملزومات یادگیری‌های انسانی در هر رده سنی است، زیرا کم سوادی در این حوزه امروزه می‌تواند زندگی فرد را دچار مخاطرات کوچک و بزرگ در امور جاری روزمره کند. دوره ICDL1 (مبانی،ویندوز و اینترنت) به عنوان اولین دوره آموزش کامپیوتر، پایه‌ای بسیار مهم، جهت ورود به دوره‌های تخصصی کامپیوتر است. با توجه به رشد و گسترش ملاک‌های ارزیابی توانایی‌های فردی در محیط کار، توانا بودن در زمینه ICDL از جمله مهارت‌های حائز اهمیتی است که در سنجش توانمندی‌های کارمند مورد بررسی قرار می‌گیرد.

فراگیران پس ازیادگیری مهارت‌های عمومی کامپیوتر در دوره ICDL1، می‌توانند با توانایی بیشتری از کامپیوتر در امور مختلف استفاده کنند و با گذراندن چهار مهارت ورد، اکسل، پاورپوینت و اکسس (ICDL2) می‌توانند نیازهای روزمره، در محیط کار را به خوبی پاسخ گویند. 

  • در مهارت Word، فراگیر لازم است توانایی‌های استفاده از امکانات گوناگون Word مانند تایپ و قالب بندی، کار با صفحات گرافیکی، صفحه آرایی، ایجاد، شکل دادن و اتمام یک متن و …را آموزش ببینند.
  • نرم افزار Excel،با یک هدف کلی به عنوان نگارش‌های الکترونیکی طراحی شده است. این برنامه طی دهه گذشته به طور مؤثری تکامل یافته و هم اکنون از جمله محصولات نرم افزاری است که به طور گسترده برای ورود و تجزیه و تحلیل داده‌ها استفاده می‌شود. فراگیر لازم است دانش و توان انجام دستورات پایه مرتبط با توسعه شکل دادن و استفاده صحیح از Excel را آموزش ببیند. 
  •  مهمترین گام در نظام مند کردن اطلاعات و اسناد در سازمان‌ها ایجاد بانک‌های اطلاعاتی است. Access قدرت بالایی در پیاده سازی داده دارد، به صورت شی گرایی طراحی شده و قادر است مدیریت داده‌ها را بر عهده بگیرد. فراگیر لازم است مفاهیم پایه بانک‌های اطلاعاتی را بیاموزد و توانایی استفاده از آن را کسب کند. 
  • Powerpoint، برای سازماندهی اطلاعات جهت انتقال به ببینندگان  به کار می‌رود. به وسیله این نرم افزار می‌توان تصاویر بصری، متحرک سازی و ابزارهای سمعی را برای بهتر نمودن گزارش‌ها به کار گرفت. فراگیر لازم است شایستگی‌های استفاده از ابزارهای Powerpoint راکسب کند و توانایی ایجاد، شکل دادن و ارائه‌های متفاوت مطالب را بیاموزد . 
  • در دوره EXCEL پیشرفته با توجه به آشنایی که در سطح EXCEL مقدماتی به دست آورده اید، می توانید با استفاده از ابزارهای نرم افزار EXCEL ، قدرت آنالیز و تحلیل دقیق تری را به دست آوردید و همچنین با استفاده از قابلیت‌های نرم افزار، امکان  بهره‌مندی در حوزه‌های مدیریتی ،حسابداری و حسابرسی و… میسر خواهد بود.

 

آشنایی با دوره پرورش دهنده زنبور عسل

پرورش زنبور عسل پرورش زنبور عسل جزء مشاغل تخصصی در حوزه دامپروری محسوب می‌شود. کسانی که در این رشته آموزش می‌بینند دارای شایستگی‌هایی از قبیل قدرت بررسی طرح‌های توجیهی و اقتصادی جهت پرورش زنبور عسل، نحوه دریافت مجوز لازم به منظور تاسیس مزرعه پرورش زنبور عسل، محاسبه مساحت و ظرفیت لازم برای پرورش زنبور عسل و شناخت انواع و اقسام نژادهای زنبور عسل هستند. آشنایی با کلیه مراحل پیش رو در روند تولید، شناخت ابزار و تجهیزات زنبورداری، مهارت در محاسبه دوره بازگشت و نقطه سربه سر، روش‌های تکثیر زنبور عسل و ادغام آن‌ها، شناسایی ريسک‌ها و خطرات ناشی از کار پرورش زنبور عسل نیز مواردی از توانمندی‌های این حرفه خواهد بود.

عسل جزء خوراکی‌های مقوی و‌ بسیار مفید است که از زنبور عسل گرفته می‌شود. برای پرورش زنبور عسل نیاز به مهارت و تخصص‌های خاصی است که با شرکت در دوره آموزشی پرورش زنبور عسل به دست می‌آیند. تمامی افراد علاقه‌مند به این حرفه می‌توانند به صورت رایگان در دوره آموزشی پرورش زنبور عسل شرکت کنند.‌

این دوره نیاز به هیچ گونه پیش زمینه مهارتی ندارد و آموزش به کارجویان از صفر شروع می‌شود. حرفه زنبورداری از جذابیت‌ها و در عین حال چالش‌های زیادی برخوردار است. پرورش زنبور عسل از نظر بازار کار و درآمد نیز موقعیت خوبی دارد. بنابراین ما تصمیم گرفتیم در این مقاله در مورد دوره پرورش زنبور عسل، مزایا و کاربرد آن توضیحاتی را به شما ارائه دهیم.‌ از این رو به کسانی که علاقه‌مند به زنبورداری هستند توصیه می‌شود مطالب را تا پایان دنبال نمایند.

پرورش زنبور عسل

پرورش زنبور عسل جزء مشاغل تخصصی در حوزه دامپروری محسوب می‌شود. کسانی که در این رشته آموزش می‌بینند دارای شایستگی‌هایی از قبیل قدرت بررسی طرح‌های توجیهی و اقتصادی جهت پرورش زنبور عسل، نحوه دریافت مجوز لازم به منظور تاسیس مزرعه پرورش زنبور عسل، محاسبه مساحت و ظرفیت لازم برای پرورش زنبور عسل و شناخت انواع و اقسام نژادهای زنبور عسل هستند. آشنایی با کلیه مراحل پیش رو در روند تولید، شناخت ابزار و تجهیزات زنبورداری، مهارت در محاسبه دوره بازگشت و نقطه سربه سر، روش‌های تکثیر زنبور عسل و ادغام آن‌ها، شناسایی ريسک‌ها و خطرات ناشی از کار پرورش زنبور عسل نیز مواردی از توانمندی‌های این حرفه خواهد بود.

زیر شاخه‌های پرورش زنبور عسل

به طور کلی زنبوردار به کسی گفته می‌شود که از عهده انجام تمام کارهای مرتبط با زنبورداری برآید. در واقع زنبوردار باید بتواند از دانش‌ها و مهارت‌های خود در جهت تولید، عرضه و اشتغال‌زایی استفاده کند. استانداردها و رشته‌های مرتبط با زنبور عسل شامل تکنسین پرورش ملکه زنبور عسل و تکنسین اصلاح نژاد زنبور عسل است. در حال حاضر برای ارزیابی رشته زنبورداری از لحاظ سختی کار و آسیب شناسی اطلاعات دقیقی در دست نیست و نیاز به استعلام از وزارت کار دارد.

سرفصل‌های آموزشی استاندارد در دوره پرورش زنبور عسل

همان‌طور که در بخش‌های بالا اشاره شد، مباحث آموزشی در دوره پرورش زنبور عسل متنوع و گسترده است. در این‌جا به مهم‌ترین سرفصل‌های آموزشی دوره اشاره شده است:

● بررسی طرح‌های پرورش زنبور عسل از نظر اقتصادی و توجیهی

● شناخت انواع گونه‌ها و نژادهای زنبور عسل

● آشنایی با ابزار و تجهیزات زنبورداری

● یادگیری روش‌های تکثیر و ادغام کندوهای زنبور عسل

● آشنایی با روش تثبیت برگ آج موم و شان در قاب

● تجزیه و تحلیل محیط‌های مناسب بهره‌برداری برای پرورش زنبور عسل

● مباحث تخصصی مربوط با پرورش و نگهداری زنبور عسل

● روش‌های مدیریت بیماری و آفات زنبور عسل

● روش‌های برداشت محصول

● شیوه‌های مناسب بازاریابی و فروش

دانش‌ها و مهارت‌های لازم

در هر کدام از سرفصل‌های آموزشی دوره، کارجویان دانش و مهارت‌های لازم را کسب خواهند کرد. در زیر به طور جداگانه به هر کدام از سرفصل‌ها اشاره شده است.

بررسی توجیهی و اقتصادی طرح پرورش زنبور عسل

قبل از شروع هر طرح یا پروژه‌‌ای، ابتدا باید آن را از نظر اقتصادی و توجیهی بررسی کرد. در مورد پرورش زنبور عسل نیز به همین منوال است. برای این کار نیاز به دانش و مهارت کافی است که کارجویان در این دوره آن‌ها را کسب خواهند کرد. ارزیابی هزینه‌های ثابت و متغیر به ازای هر کلونی، مجاری اخذ مجوز، توجیه اقتصادی تعداد کندوهای موجود در یک بنه، نحوه تحلیل بازار و ریسک آن، تدوین مستقل طرح کسب و کار و … جزء دانش و مهارت‌های کاربردی در این‌ سرفصل محسوب می‌شوند.

بررسی انواع نژاد و گونه‌های زنبور عسل

شناخت نژادهای مختلف انواع زنبور عسل در جهان از جمله بدون نیش، مصری، ایرانی، سوریه‌ای، زنبور سیاه، سیسیلی، میلفرا و قفقازی، نژادهای دورگه یا هیبرید، نحوه کنترل رنگ و نوع نژاد، ارزیابی معیارهای منطقه جهت ایزوله و انتخاب ملکه از نژادهای خوب، مهارت در انتقال زنبورها به مناطق ایزوله و طبیعی، توانایی در تلاقی دو نژاد مختلف و ایجاد هیبرید، همگی جزء دانش‌ و مهارت‌های مرتبط با مباحث مربوط به بررسی نژاد و گونه‌ زنبورهای عسل محسوب می‌شوند.

بررسی و ارزیابی ساکنین کندو و وضعیت کلونی

برای ارزیابی وضعیت کلونی و ساکنین، یک سری دانش‌ و مهارت ویژه نیاز است که در زیر به مهم‌ترین آن‌ها اشاره شده است:

● شناسایی انواع بالغین و نوزادان زنبور عسل

● معیارهای لازم برای یک ملکه

● سالم بودن زنبورهای کارگر

● اجباری بودن زنبور نر در کندو

● اطلاع از عمر طبیعی زنبور‌ها

● مهارت در تشخیص تخم گذاری، ملکه مادر و سایر زنبورها

● مهارت در تشخیص تعداد زنبورها در هر کندو

● تهیه گزارش کار برای کندو از شروع پرورش تا پایان

● ارزیابی فعالیت‌های زنبور کارگر در داخل و خارج کندو

شناخت ابزار و تجهیزات زنبورداری

کارآموزان بعد از این که اطلاعات و دانش‌های لازم در خصوص پرورش زنبور عسل را به دست آوردند باید با ابزار کار خود نیز آشنا شده و بتوانند آن‌ها را تهیه کنند. دانش و مهارت‌های لازم در این سرفصل به شرح زیر است:

● آشنایی با انواع کندوهای بومی و مدرن

● ویژگی‌ها و مزایای هر کدام از انواع کندو

● نحوه استفاده از ابزار کاربردی در کندوداری

● مهارت در ساخت قاب کندو

● توانایی کار با ملکه گیر، تله گرده گیری، قفسه ملکه، قفس تابی و توری انگشتی

● شناخت طبقه و ابعاد کندو

● رنگ کردن کندوهای خام

تثبیت برگ آج موم و شان در قاب

یک بخش مهم در مباحث زنبورداری، تثبیت برگ آج موم و شان در قاب است. برای انجام امور مرتبط با تثبیت آج موم، کارآموزان باید دانش‌ و مهارت‌های لازم را کسب کنند که عبارتند از:

● آشنایی با نحوه ساخت آج موم و کاربردشان در کندو

● شناخت انواع موم ذوب کن

● مهارت و کنترل در ساخت آج موم

● توانایی در به کارگیری موم و کامل کردن شان

● روش‌های تصفیه موم توسط تنگ‌ موم ذوب کن

● ذوب شان‌های خراب و کهنه

تکثیر و ادغام کندوها

مرحله تکثیر و ادغام کندوها نیاز به تخصص و مهارت‌های خاصی دارد.‌ در دوره پرورش زنبور عسل انواع مهارت و دانش‌های مرتبط با تکثیر و ادغام به کارآموزان یاد داده می‌شود. این مهارت‌ها شامل موارد زیر است:

● تکثیر کندو به صورت طبیعی و مصنوعی

● آشنایی با مفاهیم بچه دادن و جلوگیری از بچه‌دهی

● نحوه غذا دادن به کندو

● آشنایی با روش‌های شربت‌دهی سریع یا آهسته

● مهارت در طبقه دادن به کندو

● توانایی بچه گرفتن از کندو

● مهارت در مانع شدن از غارت برهای کندو

● نحوه گرفتن بچه به روش مصنوعی یا طبیعی از کندو

● ایجاد شناسنامه برای کندو

● استانداردهای ادغام کردن کندوها

● شناخت زمان و مکان‌ مناسب جهت ادغام

● آشنایی با روش‌های ادغام زنبورهای نر زا

● مهارت در بدون‌ ملکه کردن کلونی

● هم بو کردن با مواد معطر

● نحوه ریختن و ادغام بچه کندوها بر روی کندوی مادر

مدیریت بیماری‌ها و آفات زنبورهای عسل

همزمان با آموزش مهارت در تولید و تکثیر زنبورهای عسل، باید دانش لازم در خصوص بیماری‌ها و آفات زنبورهای عسل نیز به شرکت کنندگان دوره آموزش داده شود. از جمله مهم‌ترین مهارت‌های ذکر شده می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

● شناخت انواع بیماری‌های رایج در کندو مانند آکارین، نوزما، مسمومیت بونینونگ، لارو کیسه‌ای، لارو گچی، پتی سمی، بیماری‌های موروثی و اسهال

● آشنایی با روش‌های پیشگیری از بیماری و درمان آن‌ها

● شناسایی عوامل موثر در ایجاد بیماری‌های کندو

● روش‌های جلوگیری و کنترل بیماری در زنبورستان

● مهارت در قرنطینه کردن کلونی‌های جدید

● یادگیری روش‌های خارج کردن شان‌های اضافی

● ضدعفونی و فشرده نگه داشتن کندوها

مدیریت در پرورش و نگهداری زنبور عسل

در این فصل، کلیه نکات پایه‌ای و لازم برای پرورش و نگهداری از زنبورهای عسل همراه با مهارت‌های کاربردی به کارآموزان یاد داده می‌شود. در زیر به برخی از آن‌ها اشاره شده است:

● انتخاب زمان مناسب برای خرید کندو

● دقت و توجه در خرید کندوهای مناسب مکان مورد نظر

● بازدید مرتب و پیوسته از کندوها

● آشنایی با روش‌های افزایش بهره‌وری و تولید محصول با کیفیت‌تر

● استفاده از وسایل نقلیه مناسب در هنگام انتقال آن‌ها

● بررسی شرایط جوی، اقلیمی و آب و هوایی منطقه اسکان کندو

● دادن تغذیه مناسب و خوب به زنبورها

● بررسی مدارک ساکنین کندو

برداشت محصول، بازاریابی و فروش

در برداشت محصولات باید مهارت‌های لازم را به دست آورده و کلیه نکات را مدنظر قرار داد. یک زنبوردار باید علت‌های رس کردن عسل، روش‌های متفاوت برداشت عسل، غلظت عسل، واکنش تغییر نسبت قندها را بشناسد. مهارت داشتن در باز کردن عسل رس ده، اکستراکتور کردن شان عسل، استخراج عسل از داخل شان و … در هنگام برداشت محصول نیز برای زنبوردار لازم است. در بحث بازاریابی و فروش نیز مهارت‌ در آماده سازی ژله رویال، توانایی در به کارگیری موم و زهر زنبور، تقسیم بندی انواع عسل، شیوه‌های مناسب نگهداری عسل و تهیه شیشه‌های نگهداری به شرکت کنندگان در دوره آموزش داده می‌شود

جمع بندی

پرورش زنبور عسل جزء مشاغل تولیدی و پرطرفدار است که از نظر کسب و کار و درآمد موقعیت خوبی دارد. همان طور که در این مقاله اشاره شد برای ورود به این حرفه نیاز به کسب مهارت و تخصص‌های لازم است. به همین‌ منظور دوره پرورش زنبور عسل زیر نظر سازمان فنی و حرفه‌ای برگزار می‌شود. در دوره پرورش زنبور عسل آموزش‌های لازم در خصوص تربیت و نگهداری زنبورهای عسل، روش‌های تکثیر و ادغام آن‌ها، مباحث مرتبط با بیماری‌ها و آفات مرسوم در زنبورها و … به کارآموزان داده می‌شود.

پرورش قارچ

معرفی انواع قارچ

انواع مختلفی از قارچ‌های خوراکی و غیرخوراکی در طبیعت وجود دارد که در این قسمت از روش جدید پرورش قارچ دکمه ای با تعدادی از انواع قارچ خوراکی آشنا خواهیم کرد.

  • قارچ دکمه‌ای: این قارچ یکی از رایج‌ترین انواع قارچ است و طعم ملایمی دارد. از قارچ دکمه‌ای می‌توان در بسیاری از غذاها و سالادها به‌صورت خام و پخته استفاده کرد. در این دوره با روش تولید قارچ دکمه ای آشنا خواهید شد.
  • قارچ کریمینی: قارچ کریمینی که به‌عنوان قارچ قهوه‌ای نیز شناخته می‌شود، طعم قوی‌تری نسبت به قارچ دکمه‌ای دارد. این قارچ اغلب در سوپ‌ها، سالادها و غذاهای پاستا کاربرد دارد.
  • قارچ پورتوبلو: این قارچ‌ها بزرگ هستند و بافت گوشتی و طعمی غنی و خاکی دارند. آن‌ها معمولاً به‌عنوان جایگزین گوشت در غذاهایی مانند همبرگر و ساندویچ استفاده می‌شوند.
  • قارچ شیتاکه: قارچ شیتاکه طعمی معطر دارد، در انواع غذاهای آسیایی به‌کار می‌رود. همچنین بسیاری بر این باورند که این قارچ فواید شفابخش دارد و برای همین در طب سنتی استفاده می‌شود.
  • قارچ صدفی: قارچ صدفی طعمی لطیف و عطری ملایم و شیرین دارد. این قارچ‌ها می‌توانند در طیف وسیعی از غذاها، از سوپ گرفته تا غذاهای سرخ‌کردنی، استفاده شوند.
  • قارچ مورل: این قارچ طعمی آجیلی، خاکی و ظاهری شبیه لانه زنبور دارد. قارچ مورل یک غذای لذیذ است و اغلب در طبیعت یافت می‌شود.
  • قارچ انوکی: قارچ انوکی دارای ساقه‌های بلند و نازک و کلاهک‌های ریز سفیدرنگ است. آن‌ها بافت ملایم و کمی ترد دارند و معمولاً در غذاهای آسیایی، به‌ویژه در سوپ‌ها و سرخ‌کردنی‌ها به‌کار می‌روند.
  • قارچ پورسینی: این نوع قارچ دارای طعمی غنی و آجیلی و بافتی گوشتی است و اغلب در غذاهای ایتالیایی مانند ریزوتو، پاستا و خورش‌ها استفاده می‌شود.

مراحل کشت و پرورش قارچ دکمه ای

نحوه پرورش قارچ دکمه ای شامل چندین مرحله است که عبارت‌اند از:

تهیه کمپوست

مرحله اول صفر تا صد تولید قارچ، آماده‌سازی بستر است که شامل مخلوطی از مواد کمپوست‌شده مانند کاه، کود و سایر مواد آلی می‌شود. بستر باید پاستوریزه شود تا هرگونه موجودات مضر از بین بروند و محیطی مناسب برای رشد قارچ ایجاد شود.

بذرپاشی

پس‌از آماده شدن بستر، آن را با بذر قارچ که مخلوطی از میسلیوم (قسمت رویشی قارچ) و دانه یا سایر مواد آلی است غنی می‌کنند. بذرپاشی در بستر باعث می‌شود که مواد کلونی شوند.

پوشش‌دهی

پس‌از بذرپاشی، یک لایه از مواد پوششی مانند پیت‌ماس یا ورمیکولیت روی آن اضافه می‌شود. این لایه پوششی به حفظ سطح رطوبت کمک می‌کند و سطحی را برای تشکیل قارچ، فراهم می‌آورد.

پین‌دهی

مرحله بعدی از روش پرورش قارچ دکمه ای، شامل آغاز تشکیل قارچ است که به‌عنوان پین‌دهی شناخته می‌شود. پین‌دهی با کاهش دما و افزایش سطح رطوبت اتفاق می‌افتد و قارچ‌های کوچک روی سطح لایه پوششی ظاهر می‌شوند.

برداشت

پس‌از رشد قارچ‌های کوچک و وقتی به‌اندازه مناسب رسیدند، نوبت به برداشت محصول می‌رسد. برداشت قارچ با چرخاندن و بیرون کشیدن دقیق آن‌‌ها از بستر انجام می‌شود. برداشت به‌موقع قارچ برای اطمینان از کیفیت و طعم مطلوب آن بسیار مهم است.

مهم‌ترین عوامل مؤثر بر فرایند پرورش قارچ

عوامل کلیدی که بر روند رشد قارچ دکمه‌ای تأثیر می‌گذارند، شامل موارد زیر هستند:

  • درجه حرارت: دمای ایدئال برای روش پرورش قارچ دکمه ای در گلخانه بین ۲۰ تا ۲۸ درجه سانتی‌گراد در مرحله بذرپاشی و بین ۱۲ تا ۱۸ درجه سانتی‌گراد در هنگام باردهی است. دمای خارج از این محدوده بهینه می‌تواند بر رشد، نمو و عملکرد قارچ تأثیر منفی بگذارد.
  • رطوبت: رطوبت نسبی باید در طول فرایند کشت حدود ۸۰ تا ۹۰ درصد حفظ شود. رطوبت کم می‌تواند باعث خشک‌شدن بستر و عدم رشد مناسب قارچ شود. از طرفی رطوبت بالا ممکن است موجب رشد کپک شود.
  • نسبت کربن به نیتروژن (C:N): برای رشد بهینه قارچ دکمه ای، نسبت C:N بستر نهایی کمپوست باید 16-17:1 باشد. عدم تعادل در این نسبت C:N می‌تواند رشد میسلیوم را مهار کند و تشکیل بدنه قارچ را به تأخیر بیندازد.
  • اکسیژن و دی‌اکسید کربن: اکسیژن کافی به‌خصوص در مرحله باردهی برای تنفس و رشد قارچ لازم است. غلظت بالاتر CO2 در مرحله بذرپاشی مفید است.
  • آماده‌سازی بستر: بستر کمپوست باید به‌درستی آماده و پاستوریزه شود تا میکروارگانیسم‌های رقیب از بین بروند.

زمان مناسب برای پرورش قارچ دکمه ای

قارچ دکمه ای را می‌توان در تمام طول سال پرورش داد؛ اما زمستان بهترین زمان برای پرورش آن است. پرورش قارچ دکمه ای در زمستان امکان یک محیط رشد سازگارتر و کنترل‌شده را فراهم می‌کند؛ زیرا نوسانات دما و رطوبت در فضای باز به حداقل می‌رسند.

اصول برداشت قارچ پرورشی

برداشت قارچ پرورشی، اصولی دارد که در ادامه به مهم‌ترین آن‌ها اشاره می‌کنیم.

زمان برداشت

قارچ‌ها را باید در مرحله رشد مناسب و پیش‌از اینکه بیش‌ازحد بزرگ شوند، برداشت کرد؛ زیرا قارچ‌هایی که بیش‌ازحد بزرگ شده باشند، احتمال دارد به‌سرعت خراب شوند و کیفیت خود را از دست بدهند.

تکنیک برداشت

بهترین روش برای برداشت قارچ پرورشی این است که قارچ را به‌آرامی بچرخانید و از لایه پوششی بیرون بکشید. این کار به میسلیوم سیگنال می‌دهد که قارچ برداشت شده است و تولید قارچ در مرحله بعد را تحریک می‌کند.

جابه‌جایی و ذخیره‌سازی

قارچ‌های برداشت‌شده باید به‌آرامی جابه‌جا و در جای خشک و خنک نگهداری شوند تا ماندگاری و کیفیت آن‌ها به حداکثر برسد. سردخانه برای نگهداری کوتاه‌مدت قارچ‌ها بهترین گزینه است.

تجهیزات مورد نیاز برای پرورش قارچ

برای پرورش قارچ لازم است که یک سری تجهیزات و امکانات آماده کنید که در این قسمت آن‌ها را معرفی می‌کنیم.

سالن پرورش

سالن پرورش یک فضای اختصاصی است که برای پرورش قارچ در مقیاس تجاری طراحی شده است. این سالن شامل چندین اتاق رشد یا محفظه‌هایی است که در آن قارچ‌ها رشد می‌کنند. هر اتاق ممکن است مجهز به سیستم کنترل آب‌وهوا برای تنظیم دما، رطوبت و گردش هوا باشد. همچنین در سالن پرورش، یک منطقه مشخص برای آماده‌سازی بستر وجود دارد.

فضای لازم برای راه‌اندازی یک سالن ۸ تنی

برای پرورش قارچ دکمه ای به یک سالن با حداقل ۵ متر عرض، ۱۰ متر طول و ۳ متر ارتفاع، نیاز است. هرچه این ابعاد بیشتر باشد، امکان تولید انبوه‌تر قارچ فراهم می‌شود. پرورش قارچ در سالن ۵۰ متری می‌تواند برای شروع کار مناسب باشد.

ظروف رشد قارچ

ظروف رشد، مانند سینی، برای نگه‌داشتن بستر و حمایت از رشد قارچ استفاده می‌شوند. این ظروف باید بادوام و دارای زهکشی مناسب باشند تا شرایط رشد مطلوب را تضمین کنند.

تجهیزات آماده سازی بستر

تجهیزاتی مانند کمپوست‌تراش، تجهیزات پاستوریزاسیون و دستگاه میکسر برای آماده‌سازی بستر جهت پرورش این محصول لازم است.

سیستم گردش هوا و تجهیزات کنترل شرایط آب‌وهوایی سالن

تجهیزات گردش هوا و کنترل آب‌وهوا، مانند سیستم‌های تهویه مطبوع، مرطوب‌کننده و فن برای حفظ دمای مطلوب، رطوبت و گردش هوای مورد نیاز جهت رشد قارچ ضروری هستند. سیستم گردش هوا در سالن پرورش قارچ را می‌توان در وسط یا کناره‌های سالن نصب کرد.

تجهیزات برداشت

ابزارهایی مانند چاقو یا قیچی برای برداشت دقیق قارچ بدون آسیب رساندن به محصول نیاز است.

تجهیزات نورپردازی

نورپردازی مناسب برای تحریک رشد قارچ مهم است. سالن‌های پرورش معمولاً مجهز به سیستم‌های روشنایی مصنوعی برای تکمیل نور طبیعی هستند.

تأسیسات بهداشتی

برای جلوگیری از آلودگی و حفظ محیط رشد تمیز، سالن پرورش باید دارای امکانات بهداشتی برای کارگران جهت شستن دست‌ها، ضدعفونی تجهیزات و حفظ نظافت در سراسر سالن پرورش باشد.

تجهیزات بسته‌بندی

تجهیزات دسته‌بندی، تمیزکردن و بسته‌بندی قارچ مانند تسمه نقاله، میز سورت و ماشین‌های بسته‌بندی برای تهیه قارچ جهت توزیع ضروری هستند.

برای اینکه اطلاعات بیشتری از پرورش این محصول به‌دست آورید می‌توانید آموزش پرورش قارچ دکمه ای فیلم را از منابع معتبر دریافت و مشاهده کنید. با شرکت در دوره از صفر تا صد پرورش قارچ مجموعه راشا افق، محتواهای آموزشی مختلف از جمله کتاب و فیلم در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

انواع گونه‌های قارچ پرورشی

گونه‌های مختلفی از قارچ پرورشی وجود دارند که آن‌ها را در فهرست زیر مشاهده می‌کنید.

  • Agaricus bisporus ؛
  • Pleurotus species؛
  • Morchella species؛
  • Lentinula edodes؛
  • Auricularia heimuer ؛
  • Volvariella volvacea؛
  • Flammulina filiformis؛
  • Flammulina velutipes ؛
  • Tremella fuciformis ؛
  • Hypsizygus tessellatus ؛
  • Stropharia rugosoannulata ؛
  • Cyclocybe aegerita ؛
  • Hericium erinaceus؛
  • Termitomyces species.

این‌ها برخی از رایج‌ترین گونه‌های قارچ خوراکی در سراسر جهان هستند که قارچ‌های Agaricus bisporus (دکمه‌ای) و Pleurotus (صدفی) به‌عنوان رایج‌ترین گونه‌ها در تولید تجاری شناخته می‌شوند. در آموزش کاشت قارچ دکمه ای به‌طور کامل با این گونه‌ها آشنا خواهید شد.

حداقل سرمایه مورد نیاز جهت پرورش قارچ

حداقل سرمایه برای پرورش قارچ به عوامل مختلفی بستگی دارد؛ اما برای یک فضای ۶۰ متری که ظرفیت تولید ۹ تن قارچ در سال را دارد، نیاز به سرمایه ثابت ۶۰ میلیون تومان و سرمایه در گردش ۷۰ میلیون تومان است.

درآمد و سود پرورش قارچ

با توجه به آنچه در قسمت پیش از پرورش قارچ دکمه ای آموزش گفته شد، حداقل درآمد پرورش این محصول کشاورزی بین ۱۰۰ تا ۱۱۰ میلیون و حداقل سود خالص آن بین ۴۰ تا ۴۵ میلیون تومان است.

ریسک‌ها و مشکلات پرورش قارچ

پرورش قارچ مزایای و منافع زیادی دارد؛ اما با ریسک‌ها و خطراتی نیز همراه است که در این قسمت از آموزش کشت قارچ دکمه ای به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم.

آلودگی

استریل‌سازی نامناسب تجهیزات، سطوح کار و محیط پرورش، می‌تواند منجر به آلودگی به‌وسیله میکروارگانیسم‌های رقیب شود که عامل اصلی شکست در پرورش این محصول است. همچنین آماده‌سازی ناقص یا عجله در مراحل کشت نیز خطر آلودگی را افزایش می‌دهد.

بیماری‌های قارچی

پرورش‌دهندگان قارچ در معرض خطر ابتلا به بیماری‌های قارچی مانند Farmer’s Lung در اثر استنشاق هاگ‌های قارچ هستند. همچنین مصرف قارچ‌های آلوده در محیط پرورش می‌تواند باعث ناراحتی روده و واکنش‌های آلرژیک شود.

مایکوتوکسیکوز

قارچ‌های خاصی می‌توانند متابولیت‌های ثانویه سمّی به نام مایکوتوکسین تولید کنند که در صورت مصرف قارچ‌های آلوده می‌توانند باعث مسمومیت شوند.

کنترل دما و رطوبت

حفظ درجه حرارت و رطوبت مطلوب برای رشد و نمو قارچ بسیار مهم است. انحراف از شرایط ایدئال می‌تواند بر عملکرد و کیفیت محصول تأثیر منفی بگذارد.

تولید بیش‌ازحد

تلاش برای تولید بیش‌ازحد و بدون تجهیزات و تکنیک‌های مناسب ممکن است منجر به شکست کسب‌وکار  شود.

سخن پایانی

پرورش موفقیت‌آمیز قارچ، مستلزم یادگیری اصول پرورش این محصول است. با شرکت در دوره صفر تا صد پرورش قارچ دکمه ای مجموعه راشا افق می‌توانید مهارت و تجربه کافی را در زمینه روش کاشت قارچ دکمه ای کسب کنید و به درآمد و سود موردنظر خود دست پیدا کنید. همچنین اگر به فعالیت در رشته‌های کشاورزی دیگر علاقه‌مند هستید، می‌توانید در دوره‌های پرورش آلوئه‌ورا، پرورش صیفی‌جات، پرورش گیاهان دارویی، پرورش گیاهان آپارتمانی، پرورش گیاهان هیدروپونیک، کشت زعفران گلخانه‌ای و بسیاری دوره‌های کاربردی دیگر شرکت کنید. اگر نیازمند اطلاعات بیشتری در این زمینه هستید با شماره تلفن‌های مجموعه پاسارگاد تماس بگیرید.

مجتمع اموزشی پاسارگاد

سال نو مبارک

شماره تماس اموزشگاه : 04432233314-04432224089- 04432240808- 09146212026- 09146212024

آدرس آموزشگاه : خیابان راهنمایی بالاترازکوی 18 پلاک 164 مجتمع آموزشی پاسارگاد

کارگاه آموزشی با برگزاری شرکت اروم پارسای پاسارگاد همکار سازمان ملی استاندارد

دوره آموزشی یکروزه کالیبرلسیون بامحوریت آشنایی با گواهینامه های کالیبرالسیون براساس الزامات 17025 و کاربرد آن در ممیزی و ارزیابی سازمان ها

سرفصل :

  • کاربرد کالیبراسیون و گواهینامه مربوطه در ارزیابی ها
  • آشنایی با الزامات گواهینامه کالیبراسیون
  • استفاده از گواهینامه کالیبراسیون برای تصدیق عملکرد تجهیز
  • تعیین دوره اولیه کالیبراسیون
  • بررسی میانی و چگونگی انجام آن
  • تفسیر و تحلیل نتایج کالیبراسیون و کاربرد آن

تاریخ برگزاری : 1402/11/30

ساعت برگزاری : 9 الی 17

مدارک لازم : یک قطعه عکس 4*3 ، کپی کارت ملی ، کپی شناسنامه

شهریه : 800000 تومان

شماره کارت الناز حسینی 6104338976664629

شماره تماس شرکت : 04432233314-04432224089- 04432240808- 09146212026- 09146212024 – 09145407563

آدرس شرکت : خیابان راهنمایی بالاترازکوی 18 پلاک 164 شرکت اروم پارسای پاسارگاد

کارگاه آموزشی با برگزاری شرکت اروم پارسای پاسارگاد همکار سازمان ملی استاندارد

الزامات تکمیلی استاندارد ملی 6792 ( بازرسی و آزمون دوره ای سیلندرهای گاز فولادی بدون درز) آخرین ویرایش /تجدیدنظر

ویژه ی : مراکز خدمات فنی خودرو های دوگانه سوز

-کارشناسان شرکت های بازرسی خودرو مستقر درمراکز خدمات فنی آزمایشگاه های همکار استاندارد

مدرس : مهندس غلامرضا باقریه

زمان برگزاری : 18بهمن ماه 1402

مدارک لازم : یک قطعه عکس 4*3 ، کپی کارت ملی ، کپی شناسنامه

شهریه : 1000000 تومان

شماره کارت الناز حسینی 6104338976664629

شماره تماس شرکت : 04432233314-04432224089- 04432240808- 09146212026- 09146212024 – 09145407563

آدرس شرکت : خیابان راهنمایی بالاترازکوی 18 پلاک 164 شرکت اروم پارسای پاسارگاد

مجتمع آموزشی پاسارگاد

این اموزشگاه درنظردارد از طریق مصاحبه از خانم هایی که مسلط به نرم افزارهای آفیس و فضای مجازی با روابط عمومی بالا جهت همکاری در پذیرش می باشد دعوت می نماید.

شماره تماس اموزشگاه : 04432233314-04432224089- 04432240808- 09146212026- 09146212024

آدرس آموزشگاه : خیابان راهنمایی بالاترازکوی 18 پلاک 164 مجتمع آموزشی پاسارگاد