دوره عوامل موثر درنگهداری ،انبارش ،کیفیت محصولات باغی در سردخانه

متقاضیان محترم دوره ای با این عنوان بالا برگزار خواهد که شامل محتوای اموزشی زیر می باشد .

افات و بیماری های گیاهی در دوره قبل از برداشت

کنترل عوارض پاتولوژیکی

تکنولوژی صحیح برداشت

فیزیولوژی پس از برداشت

تیمارهای غیرشیمیایی و استفاده از ترکیبات طبیعی برای کنترل ضایعات

تاثیر باقیمانده سموم بر محصولات کشاورزی با رویکرد صادراتی

عملیات پیش سرمادهی

تکنولوژی بسته بندی(انواع بسته بندی نوین )

تکنولوژی انبارداری

مدرس دوره : دکتر شهرام آرمیده

روز های برگزاری : سه شنبه وچهارشنبه تاریخ برگزاری :19-20 مرداد

ساعت برگزاری : 9الی16

مدارک مورد نیاز : کپی کارت ملی ، یک قطعه عکس 4*3

مهلت ثبت نام تا 18 مرداد بوده و جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره های زیر تماس حاصل فرمائید .

04432233314 – 04432224089- 04432240808- 09146212024-09146212025-09146212026

ادرس محل برگزاری : خیابان راهنمایی بالاترازکوی 18 پلاک 264 اموزشگاه پاسارگاد