دوره هرس کار درختان

کارآموزان عزیزوگرامی کلاس های ما بارعایت پروتکل های بهداشتی برگزارگردیده شما متقاضیان محترم میتوانید با حضور درکلاسها ی ما در رشته های مختلف باغی ( هرس کردن درختان ) مدرک معتبر دریافت نمایید .

هرس

ا مروزه با گستره آموزشی نوین و بالا رفتن مطالبات تولید کننده و مصرف کننده و همین طور اهمیت پیدا کردن موضوع درجه بندی کیفی محصولات، رعایت این مورد و تربیت صحیح درختان در بین باغداران و کشاورزان رواج یافته. تربیت، شکل و فرمی است که هرس در آن اجرا و پیاده می گردد به عنوان مثال هلوی بادبزنی یا هرمی که نوع تربیت در آن به صورت هرمی یا بادبزنی است، نگهداری، حذف و قطع شاخه ها، ارتفاع از سطح زمین و فاصله با شاخه های دیگر روش خاصی را طلب می کند که خود این اعمال را هرس و روش اجرای آن را تربیت می گویند. به طور کلی تربیت اعم از هرس است، 

اهداف هرس

  • حذف کردن شاخه های ناخواسته، بدشکل و خشک، آلوده به بقایای بیماری و آفت.
  • توزیع کردن شاخه ها در کلیه جهت ها در صورتی که هوا به خوبی در درخت جریان داشته باشد و تمام قسمت های درخت نور خورشید را به یک میزان دریافت کنند.
  • ایجاد کردن تعادل بین اندام هوایی و زمینی یا به اصطلاح ایجاد تعادل بین شاخه ها و برگ ها،  به گونه ای که هیچ کدام از این دو قسمت اصلی از درخت تقدمی بر دیگری نداشته باشد.
  • حذف نرک، پاجوش، ریشه جوش و تنه جوش ها، شاخه های مریض، خشک، بدجا و ناخواسته.
  • تنک کردن میوه و متعادل کردن بار درخت به طوری که درخت به سال آوری دچار نگردد.
  • فرم دادن به درخت در سال اول و پیروی کردن از آن فرم در سال های بعد.
  • شکل سازی و فرم دادن به گیاهان زینتی در حاشیه ها و همین طور شکل دادن به درختان و درختچه های زینتی به اشکال مختلف هندسی، غیرهندسی و هنری

تربیت درختان

واضح است که در سال های اولیه رشد درخت باید به شکل بندی پرداخته شود، باغداران تا آخر عمر خود، تلخی و شیرینی شربت فرم دهی غلط یا صحیح سال های اول را مزمزه می کنند. زیرا در همین دوران است که درخت تربیت اولیه خود را می پذیرد و در سال های آینده تلاش باغدارفقط صرف حفظ این تربیت می شود. شاخه بندی و تنظیم آن ها تعیین کننده:

  • حرکت کردن ماشین آلات
  • سم پاشی ها
  • تنک کردن
  • برداشت و انتقال به انبار است و موفقیت در این امر مدیون پاکوتاهی و تربیت نوین می باشد. بهره بردن درخت از نور و اکسیژن باعث بالا رفتن کیفیت محصول در اندازه، رنگ و طعم می شود که این مهم تحت تاثیر فرم تربیتی است که شاخ و برگ ها روی یکدیگر قرار نگرفته باشد. در این جا باید توجه داشت که فرم تربیت در هر نقطه ای از کشور می تواند متفاوت باشد، وحی منزل نیست که در همه مناطق به یک فرم تربیت صورت گیرد، چه بسا بهترین روش در یک منطقه، بدترین روش در منطقه ای دیگر باشد.
  • جامی
  • پیشاهنگ مرکزی
  • پیشاهنگ متغییر
  • کوردون
  • بادبزنی
  • چنگکی
  • پایه چراغی داربستی
  • بوته ای
  • هرمی
  • استاندارد

دوره ما شامل 5 جلسه 2جلسه تئوری وهم3 جلسه عملی موثر می باشد.

تاریخ شروع دوره : 1400/01/16

جهت کسب اطلاع بیشتر ازحرفه های دیگر وثبت نام این دوره می توانید با شماره تلفن های زیرتماس حاصل فرمائید.

04432233314- 09146212024- 04432240808- 04432224089

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *